www.4jedagverhuur.nl
Valuta:
gewatteerde jas dames zwart,trainingsbroek dames,trenchcoat dames winter,donsjas dames winter ,winter parka dames,dames longsleeve
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Beleid:

Wij bieden de hoogste kwaliteit nieuwe producten die er zijn - AUTHENTIEK !. Al onze producten zijn 100% nieuw en deadstock tenzij anders vermeld. Alle producten zijn authentiek en daarom zullen alle producten worden geleverd met originele verpakking en toepasselijke accessoires voor het model
Omdat we uw investering willen beschermen, worden alle bestellingen in een dubbele doos geleverd en met extreme zorg verzonden om een ​​veilige aankomst te garanderen.

Het is onze missie om elke klant te voorzien van authentieke producten tegen de beste prijs, terwijl het een ongeëvenaarde klantenservice en een 100% gegarandeerde tevredenheid biedt. We zijn al jaren in de schoenensector werkzaam op eBay en met veel van de best beoordeelde websiteverkopers op de markt - in deze jaren hebben we veel geleerd over producten en de mensen die ze kopen. We weten wat ervoor nodig is om u gelukkig te maken!

Retourbeleid

Als u niet tevreden bent met de producten die u van ons ontvangt, neem dan binnen / * zeven * / dagen na ontvangst van uw producten contact met ons op. Het is onze verantwoordelijkheid om elke klant volledig tevreden te stellen - geen vraag gesteld!

Zorg ervoor dat de producten helemaal niet zijn gedragen voordat u ze naar ons terugstuurt. Ik zal herhalen: de producten moeten ongedragen zijn of we zullen uw terugbetaling weigeren. Nadat we het geretourneerde pakket hebben ontvangen en hebben gecontroleerd dat de producten in de oorspronkelijke staat zijn, betalen we uw aankoopprijs rechtstreeks terug via de creditcard waarmee u heeft betaald. Klanten zijn verplicht om retourvracht op alle retouren te betalen.

Pls vraag ons voor het retourneren van het adres, stuur ze NIET gewoon terug naar het oorspronkelijke adres of de terugbetaling wordt niet succesvol verwerkt. Stuur ons ook een e-mail met het relevante trackingnummer via ons online contactformulier. We zullen u afzetten na de verzending.

Uitwisseling:

De koper is verantwoordelijk voor het terugsturen van het artikel naar ons en het betalen voor het verzenden en verwerken van een nieuwe zending terug naar de koper. Retourzendingen en ruilen naar ons moeten worden gepost gemarkeerd binnen 14 dagen nadat uw aanvraag is goedgekeurd.

Pls vraag ons voor het retourneren van het adres, stuur ze NIET gewoon terug naar het oorspronkelijke adres of de terugbetaling wordt niet succesvol verwerkt. Stuur ons ook een e-mail met het relevante trackingnummer via ons online contactformulier. We zullen u afzetten na de verzending.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douanerechten, belastingen, verlies of levering mislukking als het adres ten onrechte wordt verstrekt. Als kopers willen dat we lage waarde geven om douanerechten te vermijden, neem dan tijdig contact op voor de verzending wordt geregeld.

Terug